Haberler

Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlük Satışı Durduruldu

Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlük Satışının Durdurulduğu Bildirildi.

Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlük satışının durdurulduğu bildirildi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan (TMSF) yapılan açıklamada, Resmi Gazete'nin 20 Temmuz 2007 tarih, 26588 sayılı nüshasında satış ilanı yayımlanan ve ihale sürecinde idari belgelerin son teslim tarihi 7 Eylül 2007 saat 17.00, açık artırma tarihi ise 11 Eylül 2007 saat 11.00 olarak ilan edilen Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satışının durdurulduğu bildirildi.

Açıklamada, Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü kapsamında bulunan gayrimenkullerle ilgili imzalanmış olan Kat Karşılığı İnşaat Yapımı Sözleşmesi'nin tarafı olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın, ilgili satışın durdurulması isteğiyle TMSF'ye yapmış olduğu müracaat ve satış kararının iptali için yapmış olduğu yasal girişimler dikkate alınarak, TMSF tarafından ticari ve iktisadi bütünlük oluşturan mahcuzların satışına ilişkin yönetmeliğin 18. maddesi ve ihale şartnamesinin

13.1.(ii) maddesi kapsamında Fon Kurulu'nun 6 Eylül 2007 tarih, 2007/454 sayılı kararı ile durdurulmasına karar verildiği kaydedildi.

(CHT-CC-CC-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title