Haberler

Ege'de deprem Son Dakika! 16 Şubat deprem oldu mu? İzmir ne zaman deprem oldu? Deprem mi oldu? İzmir'de deprem mi oldu?

Güncelleme:

Son dakika: İzmir'de deprem Son Dakika! 16 Şubat Ege'nde deprem oldu mu? İzmir ne zaman deprem oldu? Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Nerede deprem oldu? Kaç büyüklüğünde deprem oldu? Ölü veya yaralı var mı? Saat kaçta deprem oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İzmir'de deprem!

Sık sık meydana gelen depremlerle vatandaşları endişelendiren Ege Denizi'nde 16 Şubat sabah saatlerinde bir deprem daha meydana geldi! Kandilli Rasathanesi'nin 4.0 olarak revize ettiği deprem Ege Denizi'nde meydana geldi! İzmir ve çevre Ege Bölgesi illeri depremi hissetti! Kaç büyüklüğünde deprem oldu? Ölü veya yaralı var mı? Saat kaçta deprem oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İzmir'de deprem!

SON DAKİKA: EGE'DE DEPREM OLDU MU?

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan alınan son dakika bilgisine göre Ege'de hissedilen deprem 4.0 büyüklüğündedir. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Enstitüsü'ne göre Ege'de hissedilmeyecek boyutta depremler olmaya devam etmektedir. En son 09.24'de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir.

KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri ile vatandaşalar anlık deprem haberleri veriyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. İşte son dakika Kandilli son depremler listesi:

Ege'de deprem Son Dakika! 16 Şubat deprem oldu mu? İzmir ne zaman deprem oldu? Deprem mi oldu? İzmir'de deprem mi oldu?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı son dakika deprem haberleri ile vatandaşlara güncel deprem haberleri vermeye devam ediyor. AFAD'A göre Ege Denizi'nde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. İşte AFAD son depremler listesi: Son Depremler! Bugün deprem oldu mu? 16 Şubat Salı AFAD güncel deprem listesi:

Ege'de deprem Son Dakika! 16 Şubat deprem oldu mu? İzmir ne zaman deprem oldu? Deprem mi oldu? İzmir'de deprem mi oldu?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İzmir AFAD Ege Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title