Haberler
Güncelleme:

Efsane golcü Tanju Çolak, yöneticilere isyan etti: Bana neden görev vermediklerini soruyorum, vatanı mı sattım?

Türk futbolunun "Altın Ayakkabı" sahibi efsane golcüsü Tanju Çolak, Haberler.com canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. 15 yıldır Türk futbolunun dışında tutulduğunu ve buna anlam veremediğini belirten Çolak, "Neden bana görev vermediklerini yöneticilere soruyorum. Hainlik mi yaptım, vatanı mı sattım? Çıkıp söylesinler, hodri meydan" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

Cüneyt aladağ:

Abi haklısın inşallah Birgün seni hakettigin yerde görmek isterim. Türk futbolunun komple yabancı oyuncu ve hocaların eline geçtiği şu dönemlerde senin gibi dünya markalarına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum herşey gönlünce olsun ...

45
23
yanıtYanıtla
Hadi bee:

Ne zaman ölüncemi

yanıt1
yanıt2
haylass:

Doğruya doğru adam haklı bu konuda

45
20
yanıtYanıtla
Ali gür:

Ondan türk futbolu çok şey kaybetti !

46
3
yanıtYanıtla
meliksah:

tanju türk futbol tarinin en büyük golcüsüdür bence çok haklı

30
18
yanıtYanıtla
KAZAK:

HAKLISIN

10
19
yanıtYanıtla
Ne açısından:

Fatih Terim mi Büyük Tanju Çolak mı? Aykut Kocaman mı Büyük Tanju Çolak mı? Mustafa Denizli mi Büyük Tanju Çolak mı? Şenol Güneş mi Büyük Tanju Çolak mı? Okan Buruk mu Büyük Tanju Çolak mı? Abdullah Avcı mı Büyük Tanju Çolak mı?

3
9
yanıtYanıtla
Turgay Güner:

Tanju colak bence

yanıt6
yanıt7
Ahmet:

Hepside mukemmel

yanıt3
yanıt3
Uuuuu:

Ne sacmalıyon

yanıt1
yanıt2
xxx:

doğru söze ne denir

0
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Tanju ÇOLAK oynadığı günlerde gerek içerde gerek dışarda attığı gollerle bizleri coşturmadımı adam sonuna kadar haklı. Türk futbolu bu nedenle ilerleyemiyor . Tanju gibiler ülkemizin adını duyurdu . Daha neyi tartışıyorsunuz. Allahını ve ülkesini seven bir futbolcudur. Gerisi tefarruat. Tanjuyu eleştiriceğinize kendinize bir bakın .

0
3
yanıtYanıtla
Kartal22:

Yorumculuk yapacağına SERGEN yalçın gibi genç takım çalıştır kendini göster A Takımın başına geç ona buna sallamakla olmaz

2
0
yanıtYanıtla
osmanlı torunu:

NEDEN FENERBAHÇE İSMİ GEÇMİYOR ORAYA GİTSENE

1
1
yanıtYanıtla
f m:

Kaçak mersedes olayları var ya

2
0
yanıtYanıtla
bilal soydan:

gs futbolcusu iken 800 bin tliçin fb tercih ettin

1
0
yanıtYanıtla
Necdet:

ben futboluna bakarım tam bir golcü idi ayak ici dışı hertürlü topa vururdu kral di

0
0
yanıtYanıtla
Akif:

Atıyorum Gaziantepspor bile istemedi mi seni? Kendini gösterseydin ya küçük kulüplerde? Sergen Yalçın, Gaziantep''e gidip ardarda bir sürü maç kazandırmış, tribünnler sergen sergen diye inliyordu her maç. . . . galatasaraylı olarak yazıyorum ben bunu. . . böyle bir durum varsa bence kendinizi sorgulayın. . .

0
0
yanıtYanıtla
Serkan Gülol:

Tanju abi kral adam varını yoğunu Tanju çolak tesislerine yatırdı ki yeni nesil gençler yetişsin Türk futboluna destek olsunlar diye ama dediği gibi kimse kaileye almıyor Türk futbolunun başındakilerin ayıbıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title