Haberler

Efsane Dizi Behzat Ç.'nin Sevilen Karakteri Harun, Yeni Sezonda Kadroda Olmayacak

Güncelleme:

Ekranlara dönmeye hazırlanan efsane dizi 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin yeni kadrosunda, Harun karakterini canlandıran Fatih Artman yer almayacak.

Hayranlarının merakla beklediği ve başrolünü Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinin yeni bölümleri için çalışmalar başladı. Yeniden toplanmaya başlayan ekipte bazı isimler yer almayacak. İlk olarak 9 bölüm çekilecek olan dizide, Fatih Artman'ınoynadığı Harun karakteri ve Seda Bakan'ın canlandırdığı Eda karakteri yeniz sezonda kadroda yer alamayacak.

ÇEKİMLERE HAZİRAN AYINDA BAŞLANACAK

Yazar Emrah Serbes'in aynı adlı eserinden uyarlanan diziyi senarist Ercan Mehmet Erdem yeniden yazmaya başladı. Eski ekibi bir araya getirmek için harekete geçen Serdar Akar'ın yöneteceği dizinin çekimlerine Haziran ayında başlanması planlanıyor.

Efsane Dizi Behzat Ç., Sevilen Karakter Harun, Yeni Sezonda Kadroda Olmayacak

HARUN KADRODA OLMAYACAK

Gazeteciler.com'un haberine göre, 'Behzat Ç.'nin en dikkat çeken karakterlerinden Harun'a hayat veren Fatih Artman'ın yeni kadroda olmadığı öğrenildi. Kulislerde Harun'un tayini çıkmış gibi gösterileceği ve yerine yeni bir karakterin hikâyeye dahil edileceği konuşuluyor.

Efsane Dizi Behzat Ç., Sevilen Karakter Harun, Yeni Sezonda Kadroda Olmayacak

SEDA BAKAN'IN YERİNE NEJAT İŞLERLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Anne olmaya hazırlanan Seda Bakan'ın da yer almayacağı yeni kadro için, eski bölümlerde 'Ercüment Çözer' rolünü canlandıran Nejat İşler'le de görüşülüyor.

Efsane Dizi Behzat Ç., Sevilen Karakter Harun, Yeni Sezonda Kadroda Olmayacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Artman Seda Bakan Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren Kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor?
500

Yorumlar (15)

savaş:

adam gibi tek dizi

9
1
yanıtYanıtla
Amirim:

Teşekkürler gerçek dizi izleyeceğiz...

9
0
yanıtYanıtla
Vural:

keşke tekrardan çekilmese de aklımızda hep o efsane Behzat Ç. olarak kalsa. Çünkü aynı tadı alamayacağız aynı samimiyet geçmeyecek bize. Hep denendi bu tarz şeyler ama hiç bir zaman ilklerinin tadını veremedi.

1
5
yanıtYanıtla
Serkan Korkmaz:

Harun efendi kadroda yer almayacakmış. Bu dizi sayesinde tanındın şimdi burnun havalarda beyefendi. Adam olsan gelirdin daha senin olduğun bir sinema filmine gidersem ne olayım.

5
0
yanıtYanıtla
Harun Olsaydı iyi olurdu.:

lan bebe buraya gel, komserim salak bu ya :) özledik gelsin

5
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Ickili ve kufur sahnelerini kaldirinki ailece izleyebilelim

3
2
yanıtYanıtla
deniz:

O zaman Behzat Ç olmaz ki

yanıt3
yanıt0
drjohnfire:

hep atıl kurt hep atıl kurt hiç katıl kurt yok - memduh başgan

5
0
yanıtYanıtla
Sadoo:

Ufuk bayraktar gelsin ikinci behsat olur Biraz ramiz biraz küçük behsat tipide müsait

2
1
yanıtYanıtla
Cevdet Gümüştekin:

Harun bey gelmiyormuş çokta gereği yok sanki o olmazsa Behzat Ç olmayacak. Bu adam kendini zannediyor. Behzat ç adam gibi başlayacak hatunsunuz daha güzel olacak

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title