Haberler

Efkan Ala: Türkiye'nin Hedeflerine Daha Kolay Ulaşması İçin Çok Çalışmalıyız

BURSA'daki bayramlaşma programında konuşan İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa 1'inci bölge milletvekili adayı Efkan Ala, "Ne zaman siyasi istikrar olmuşsa bu ülke atılım yapmış.

BURSA'daki bayramlaşma programında konuşan İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa 1'inci bölge milletvekili adayı Efkan Ala, "Ne zaman siyasi istikrar olmuşsa bu ülke atılım yapmış. Türkiye'nin hedeflerine daha kolay ulaşması için birbirimizin yanında olmalı, önünü açmalı ve çok çalışmalıyız" dedi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi'nin üyeleri tarafından Çırağan Sosyal Tesisleri'nde bayramlaşma programı düzenlendi. Programa İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa 1'inci bölge milletvekili adayı Efkan Ala, TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı Osman Arslan ile dernek üyeleri, AK Parti Bursa 1'inci bölge milletvekili adayı Mustafa Esgin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Sayılgan, Beşir Derneği temsilcileri ve Semerkand Vakfı temsilcileri katıldı. Bayramlaşma programında konuşan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Arslan, "Bayramlar, kardeşliğimiz ve muhabbetimizin pekiştiği, kutsal zamanlardır. Muhabbet, birlik ve beraberlik olmadığı sürece ülke olarak bir yere varmamız da zaten mümkün değildir. TÜMSİAD ailesi olarak en çok önem verdiğimiz, birlik ve beraberliktir, vatanımızın bölünmez bütünlüğüdür. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanı'mız önemli işlere imza atıyor. Cumhurbaşkanı'mız bütün İslam eleminin umudu olmuş. Bunu yaptığımız yurt dışı gezilerinde de görüyoruz. TÜMSİAD ailesi olarak biz 'cumhur ittifakı'nı desteklediğimizi belirttik. Biz bu seçimde sizlerin yanındayız. Umarım, seçim hayırla sonuçlanır" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş da "Bu Ramazan, Büyükşehir Belediyesi olarak 7 ayrı ülkede iftar sofraları kurup, erzaklar dağıttık. Türkiye'nin sadece sınırlarından ibaret olmadığını yurt dışına gittiğimizde daha net görüyoruz. Gittik, gördük ki Türkiye'den beklentiler, çok fazla. İşte bu yüzden ülkemizin hep çok güçlü ve dimdik ayakta olması gerekiyor" diye konuştu.

'BİRBİRİMİZİN YANINDA OLMALIYIZ'

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa 1'inci bölge milletvekili adayı Ala ise şunları söyledi:

"Gönül birliği içerisinde olan insanlar, bir araya gelince gönül coğrafyasından bahsetmemek olmaz. Peki, neler oluyor gönül coğrafyamızda, diye bakacak olursak çoğunda sıkıntılar var. Bizim ülkemizi ayrıcalıklı kılan nedir? Ne oluyor da gönül coğrafyamızdaki ülkeler, ülkemize ilgi duyuyorlar? Demek ki bizde sapasağlam tutmamız gereken bir şey var. Siyasi istikrar var, bu çok önemli. Ne zaman siyasi istikrar olmuşsa bu ülkede, bu ülke atılım yapmış. Menderes dönemi, Özal dönemi ve şimdi AK Parti dönemi. Burada ne var? Güçlü bir lider, iyi bir kadro ve milletin birlikteliği. Türkiye'nin hedeflerine daha kolay ulaşması için birbirimizin yanında olmalı, önünü açmalı ve çok çalışmalıyız."

AK Parti Bursa 1'inci bölge milletvekili adayı Esgin de böyle bir siyasi yapılanmanın içinde yer almaktan gurur duyduğunu belirterek, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin, ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu, herkesin bu bilinçle sandığa gitmesi gerektiğini söyledi.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Efkan Ala Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title