Haberler

Efes Pilsen World Cup 6

Efes Pilsen World Cup Uluslararası Basketbol Turnuvası Yarı Final Müsabakasında Sırbistan ile Karşılaşan Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı, Maçı 91-80 Kazanarak Final Oynamaya Hak Kazandı.

Efes Pilsen World Cup uluslararası basketbol turnuvası yarı final müsabakasında Sırbistan ile karşılaşan Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı, maçı 91-80 kazanarak final oynamaya hak kazandı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjevic, maç sonrası yaptığı açıklamada, turnuvanın en güzel maçını oynadıklarını belirterek oyuncularını kutladı. İyi bir rakip karşısında güzel bir oyun çıkararak maçı kazandıklarını söyleyen Tanjevic, "Bugün sahada bütün oyuncularım iyi mücadele etti. Takım olarak her geçen gün daha iyi oluyoruz. Engin ve Hidayet bugün beklediğim patlamayı yaparak maçın yıldızı oldular. Yarınki maçı da kazanarak, Avrupa Şampiyonası'na yüksek moral ile başlayacağız"

dedi.

Sırbistan Milli Takım Antrenörü Zoran Slavnic ise, Türk Milli Takımı'nı kutlayarak, Belgrad'taki hazırlıklarına devam edeceklerini söyledi.

(FH-İK-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title