Haberler

Efes Pilsen Turizm Eğitimleri Gto'da Sürüyor

Geçtiğimiz Yıl 800 Turizm Elçisine Sertifika Kazandıran €œefes Pilsen Turizm Eğitimleri” Gaziantep'te Devam Ediyor.

Geçtiğimiz yıl 800 turizm elçisine sertifika kazandıran “Efes Pilsen Turizm Eğitimleri” Gaziantep'te devam ediyor.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Eğitim Salonu'nda devam eden eğitimlerle Gaziantepliler turizm konusunda bilinçlendiriliyor. GTO tarafından desteklenen eğitimler, 11 Nisan-09 Mayıs 2008 tarihleri arasında devam edecek. Efes Pilsen'in sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde yürüttüğü eğitim projesi, Gaziantep'in ardından yurt genelinde devam edecek. Turizm potansiyeli yüksek bölgelerde “Efes Pilsen Turizm Eğitimleri” kapsamında verilen eğitimler sonucu turizm sektörünün geliştirilmesi ve sektöre nitelikli elemanlar kazandırılması hedefleniyor. Proje kapsamında, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi akademisyenleri tarafından verilen turizm eğitimleri ile bölgelerin turistik açıdan sahip oldukları değerlerin yerel halk tarafından sahiplenilmesi, bu değerlerin turistlere en doğru şekilde sunulması ve aynı zamanda Türkiye'nin farklı yerlerindeki turizm potansiyelinin güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Son derece kapsamlı bir müfredata dayanan eğitimler; Sürdürülebilir Turizm, Pazarlama/Etkin Satış Yöntemleri/Müşteri Memnuniyeti, Misafir Karşılama ve Ağırlama (Ön Büro-Kat Hizmetleri), İşletme Organizasyonu ve Lojistik, Hijyen ve Sanitasyon, Yiyecek İçecek Organizasyonu/Mutfak Sunumu, Bireylerarası İletişim gibi başlıklardan oluşuyor. Eğitim alan katılımcıların bölgelerindeki turistik değerleri ekonomik kazanca dönüştürmeleri hedefleniyor. Her bölgede bir ay süren eğitimler sonucu başarılı olan her katılımcı, Boğaziçi Üniversitesi'nden sertifika almaya hak kazanıyor.

(OÇ-OÇ-Y) 14.04.2008 16:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title