Haberler

Efes Futsal Ligi

Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Aliekber Alimoğlu, Bingöl'ün de 2012-2013 sezonunda Efes Futsal Ligi'nde oynayacak olmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Aliekber Alimoğlu, Bingöl'ün de 2012-2013 sezonunda Efes Futsal Ligi'nde oynayacak olmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Alimoğlu, yaptığı açıklamada, Futsal Ligi antrenör seminerinin 28-29 Kasım'da Bingöl'de yapılacağını Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2009 yılından beri düzenlenmeye başlanan Futsal Ligi'nin 4. sezonunda Bingöl'deki amatör takımların da katılacağını belirtti.

Efes Futsal Ligi'nin, 2012-2013 sezonundan itibaren TFF ve TASKK (Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu) işbirliğiyle büyükler ve U17 olmak üzere 2 farklı kategoride oynanacağını ifade eden Alimoğlu, şöyle dedi:

"Önceki sezonlardan farklı olarak tamamen tescilli kulüplerin kendi sporcuları ile katılım sağlayabileceği organizasyon, illerde ASKF başkanlıkları yetkisinde gerçekleştirilecek. İllerdeki kulüp katılım sayılarına bağlı olarak Türkiye finallerine katılacak takım kontenjanlarının belirleneceği Efes Futsal Ligi'ni büyükler kategorisinde şampiyon olarak tamamlayan kulüp, UEFA tarafından kulüpler bazında gerçekleştirilen UEFA Futsal Kupası'na TFF'nin desteği ile katılarak ülkemizi temsil edecek. Türkiye'de 24 il ile birlikte bu yıl Bingöl'ünde Futsal Ligi'nde oynayacak olması çok önemli bir gelişmedir."

Alimoğlu, Futsal Ligi'ne katılacak kulüplerin antrenör ve idarecilerinin katılacağı Futsal oyun kuralları ve müsabaka bilgilerinin aktarılacağı seminerin 28-29 Kasım'da Bingöl'de yapılacağını da sözlerine ekledi.

Muhabir: Abdullah Çelik / Nail Kadırhan

Yayıncı: Behçet Güngör - BİNGÖL

Kaynak: AA / Yerel

Bingöl Efes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title