Haberler

Efeler Belediyesi Semt Pazarlarında Vatandaşlarla Buluşuyor

Efeler Belediyesi, Efeler ilçesinde kurulan semt pazarlarında vatandaşlara hem yeni yıl takvimi dağıttı hem de içecek ikram etti.

Efeler Belediyesi, Efeler ilçesinde kurulan semt pazarlarında vatandaşlara hem yeni yıl takvimi dağıttı hem de içecek ikram etti.

Efeler Belediyesi ikram araçlarından sıcak ve soğuk içecekler, semt pazarında alış veriş yapılan vatandaşlar ve esnafa ikram edilirken, vatandaşlar havaların soğuk olmasıyla birlikte çoğunlukla sıcak çay servisine rağbet gösterdi. İkramdan faydalanan vatandaşlar, "Efeler Belediye Başkanımız M. Mesut Özakcan'dan Allah razı olsun. Bu soğuk havada dağıttığı sıcak içeceklerle içimizi ısıttı. Hem çayımızı içtik hem de Efeler Belediyesi'nin yeni yıl takvimini aldık. Başkanımıza teşekkür ederiz" dediler.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ise, "Belediyemizin ikram araçlarıyla vatandaşlarımıza ücretsiz içecek ikram ediyoruz. Böylece Efeler Belediyesi olarak toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini de sergilemiş oluyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanında olduğumuzu hissettireceğiz. Yeni yıla girmemize kısa bir zaman kaldı. Bu nedenle 2018 yılı takvimi de belediyemiz tarafından hazırlanarak, her gün ilçemizin başka konumlarında vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ulaşıyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mesut Özakcan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title