Haberler

Efeler Belediyesi'nin Yol Çalışmaları Baltaköy Sakinlerini Sevindirdi

Efeler Belediyesi tarafından Baltaköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen yol çalışmaları, mahalle halkı tarafından memnuniyet ile karşılandı.

Efeler Belediyesi tarafından Baltaköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen yol çalışmaları, mahalle halkı tarafından memnuniyet ile karşılandı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın talimatları doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Baltaköy Mahallesi'ndeki muhtelif yollarda genişletme çalışmaları yaparak satih asfalt kaplama çalışması yapan ekipler, köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında bozuk yol bırakmamaya kararlı.

Kırsal kesimlerde kalan mahallelere de ilçe merkezi kadar önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana aldığımız iş makineleri ile başlattığımız yol hamlesi çalışmaları kapsamında bir çok önemli çalışmalara imza attık. Baltaköy Mahallesi'nde de yol genişletme çalışmalarının ardından mıcır asfalt döşeyerek mahallemizdeki yol çalışmalarını şimdilik tamamladık" dedi.

Efeler Belediyesi'nin Baltaköy Mahallesi'nde gerçekleştirdiği yol çalışmaları, mahalle halkını da sevindirdi. Yol kenarında evleri bulunan Semiha Sarıtunç ve Fadime Coşar, kendilerini yazın tozdan kışında da çamurdan kurtardığı için Başkan Özakcan'a teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mesut Özakcan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title