Haberler

Efeler Belediyesi'nden pazar yerleri duyurusu

Güncelleme:

Efeler Belediyesi, ilçe genelinde kurulan semt pazarlarının düzenlemesi ile ilgili duyuruda bulundu.

Efeler Belediyesi, ilçe genelinde kurulan semt pazarlarının düzenlemesi ile ilgili duyuruda bulundu. Açıklamada geçtiğimiz hafta yapılan düzenlemenin bu hafta da geçerli olduğu belirtildi.

Efeler Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında semt pazarları ile ilgili bir dizi yeni düzenlemeye imza attı. Her hafta pazarların kurulacakları alanlarla ilgili paylaşımda bulunan Efeler Belediyesi, bu hafta da yeni bir duyuruda bulunarak Pazar yerleri ile ilgili akıllardaki soru işaretine son verdi.

Efeler Belediyesi'nin vatandaşlara gönderdiği SMS metninde ve sosyal medya hesaplarından Başkan M. Fatih Atay adıyla yapılan paylaşımda; "Vatandaşlarımızın dikkatine, Korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında pazar yerlerimiz geçtiğimiz hafta duyurusunu yaptığımız gibi açık olmaya devam edecektir. Cumhuriyet (Nevzat Biçer Parkı yanı), Girne (Efekent Kapalı Pazar Yeri), Fatih Kapalı Pazar Yeri ve Kurtuluş (Eski Otogar) Pazar Yeri salı, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri açık olacaktır. Ata Pazar Yeri (Ege Caddesi) perşembe günü, Umurlu Pazar Yeri Cuma günü, Dalama Pazar Yeri Pazar günü, Çeştepe ve Ovaeymir pazar yerleri Pazartesi günü açık olacaktır. Vatandaşlarımızın bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title