Haberler

Edremitli Öğrencilerin Hollanda ve Almanya Gezisi

Van’ın Edremit ilçesindeki Yıldırım Beyazıt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 4 öğretmen ve 35 öğrenci ile AB Ulusal Ajans Erasmus+ Programı kapsamında kabul edilen “AB Ülkelerinde Mesleki Eğitim Uygulamaları Projesi” kapsamında ilk olarak Hollanda’ya gitti.

Van'ın Edremit ilçesindeki Yıldırım Beyazıt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 4 öğretmen ve 35 öğrenci ile AB Ulusal Ajans Erasmus+ Programı kapsamında kabul edilen "AB Ülkelerinde Mesleki Eğitim Uygulamaları Projesi" kapsamında ilk olarak Hollanda'ya gitti.

Van Ferit Melen Havaalanı'ndan hareket eden okulun proje ekibi, önce İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na ulaşarak aktarmayla Amsterdam Schiphol Havalimanı'na vardılar. AB Ülkelerinde Mesleki Eğitim Uygulamaları Projesi kapsamında Hollanda'nın önemli tarihi ve turistik yerlerini gezen Edremitli öğrenciler, alışveriş merkezlerini ve meşhur Zaanse Schans'ın meşhur yel değirmenlerini ve yine buradaki minik peynir fabrikalarını gezme fırsatını buldular.

Hollanda'dan Almanya'ya geçen öğrenciler, burada da tarihi ve turistik yerleri gezdiler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldırım Beyazıt Hollanda Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title