Haberler

Edremitli İşçiler, Grup Gökçen Konseriyle Coştu

Edremit İlçesinde Ülkücü İşçiler Derneği'nin Düzenlediği 'Birlik ve Beraberlik Gecesi'nde, İşçiler Gökçen Konseri ile Coştu.

Edremit ilçesinde Ülkücü İşçiler Derneği'nin düzenlediği 'Birlik ve Beraberlik Gecesi'nde, işçiler Gökçen konseri ile coştu.

Kadıköy beldesi meydanında Edremit Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Kemal Aslaner ve yönetim kurulunun organizasyonunda düzenlenen geceye, MHP Kadıköy Belediye Başkanı Sezgin İnan, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Refik Üstün, ülkü ocakları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Dernek Başkanı Aslaner, birlik ve beraberliğin ebediyyen sürmesini diledi. Genel Başkan Üstün ise, gecenin önemide değindi. Konuşmaların ardından sahne alan Gurup Gökçen, seslendirdiği eserleriyle davetlileri coşturdu. Osmanlı turasının bulunduğu tabloyu açık arttırmada Körfez Star gazetesi sahibi İlhan Küçük alırken, 'Besmele' yazılı tabloyu ise Eski Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç aldı.

(BT-OMR) 01.06.2008 13:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title