Haberler

Edremit'te Park Hamlesi

Balıkesir'in Edremit ilçesi, belediyenin yaptığı çocuk parklarıyla yeni bir çehreye kavuştu.

Yaklaşık 3 dönümlük alan içersine yapımı devam eden ilçenin 9. çocuk parkı ve fitness tesisi sayesinde, kötü durumdaki alan modern bir görünüm aldı. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu yanında bulunun ve mezbeleliği andıran alanda yapımı halen devam eden parkın çok yakında açılması bekleniyor.

Geçtiğimiz ay içersinde Edremit'in en büyük parklarından olan Cumhuriyet Parkı ve Sosyal Tesisleri, düzenlenen bir törenle hizmete girmişti. Aradan geçen 1 aylık süreç içersinde yeni bir park ve spor tesislerinin açılması mahalle sakinlerini sevindirdiği vurgulandı. Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, yapımı devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Fitness egzersiz aletlerini deneyen başkan Bozbey, bu aletleri körfez bölgesine ilk kez kendilerinin getirdiğini hatırlatarak, "Halkımızın ayağına spor yapma imkanı getirmeye devam ediyoruz. Egzersiz aletleri özellikle hanımlarımızın büyük ilgisini çekiyor. Edremit'in her köşesine şartlar uygun olduğu müddetçe bu tür yaşama alanları oluşturuyoruz" dedi.

(SŞ-MŞ)

11.09.2007 16:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title