Haberler

Edremit'te Hırsız-polis Kovalamacası

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, Cennetayağı Mahallesi'nde At Arabasıyla Evlerden Hırsızlık Yaptıkları İleri Sürülen Şahıslar Polise Yakalandı.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, Cennetayağı Mahallesi'nde at arabasıyla evlerden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen şahıslar polise yakalandı.

Hırsızlık suçlarından defalarca yakalanan ve serbest kalan 2 şahıs, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından bu kez de Cennetayağı Mahallesi'ndeki evlerden hırsızlık yaparken yakalandı. Yalçın Z. (23) ile Soner T.'nin (27) Cennetayağı Mahallesi'nde dolaşarak evlerin bahçelerinden demir kapı, metal eşya vs. gibi malzemeleri çaldıkları ihbarını alan Edremit asayiş ekipleri harekete geçerek at arabalı 2 zanlıyı takip etti. Şahısların ev ve bazı işyeri bahçelerinden eşyalar çaldıklarını gören polis ekipleri, kısa süren kovalamaca sonunda Gazicelal Mahallesi'ndeki 75. Yıl İlköğretim Okulu'nun yanında şahısları kıskıvrak yakaladı. Yakalandıkları anda karşılarında basın mensuplarını gören hırsızlık zanlısı gençler, gazetecilere tepki gösterdi.

Zanlılar, at arabası ve eşyalarla birlikte polis otoları nezaretinde Körfez Polis Merkezi'ne götürüldü. İfadeleri alınan şahısların Edremit Adliyesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

(SŞ-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title