Haberler

Edremit'te Alperen Ocakları Buluşması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Balıkesir'in Edremit İlçe Teşkilatı ile ilçedeki Alperen Ocakları mensupları tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Balıkesir'in Edremit İlçe Teşkilatı ile ilçedeki Alperen Ocakları mensupları tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Edremit'teki 'Sera' isimli kafede gerçekleşen buluşmaya BBP İlçe Başkanı Fırat Kalemer, İkinci Başkan Mehmet Sayın, Genel Sekreter Mehmet Abit Türko, Yönetim Kurulu Üyeleri Yasin Tıraş, Doğan Aksu, Arif Yıldırım, Edremit Alperen Ocak Başkanı Barbaros Şavkın ve üyeler katıldı. Barbaros Şavkın, yaptığı konuşmada, "Misyonu Edremit'in geleceğine yön verecek siyaset adamlarını, Edremit'in ticaret hayatına yön verecek iş adamlarını ve Edremit'in ahlaklı onurlu ailelerini oluşturacak bireyleri yetiştirecek olan Alperen Ocakları'nın Edremit'te faaliyete başladığını kamuoyuna bildirmek için bugün burada toplanmış bulunmaktayız. Çok kısa bir zamanda 200'e yakın ön bilgi şeklin de kayıt aldık. Çok yoğun talepler geldi. Tabi bunun yanı sıra, okullarda ve mahallelerde oluşturacağımız teşkilatlarımız, yine Edremit'ten Ayvalık'a kadar olan ilçeler de, Edremit'ten Altınoluk'a kadar olan beldelerde oluşturacağımız temsilciliklerle Körfezin en büyük en güçlü gençlik hareketini kurmuş olacağız. Takriben çıkan oranlarla en az 500-600 kişilik teşkilatlanmış tebamızın oluşacağını tahmin etmekteyiz. Alperenler Türkiye'nin onurlu geleceğinin teminatıdır. Alperen bir nesil duruşuyla ahlakıyla girdiği her ortamda örnek teşkil edecek insanlar olacaklardır. Amacımız İslam'ın ahlakıyla ve günümüz bilim ve ilimleriyle donanmış fikir üreten ve gelenekçi değil akılcı düşünce sistemiyle her zaruri durumda lider vasfı taşıyacak genç beyinler yetiştirmektir. Çıktığımız bu yolda her şeyden önde gelen Allah'ın rızasını kazanmaktır. Gelişen ve büyüyen şehrimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah tüm Alperen kardeşlerimi muvaffak eylesin" dedi.

Daha sonra söz alan İlçe Başkanı Fırat Kalemer ise, "Sizler yüce bir çatının altındasınız. Ahlak, manevi değerlere önem veren bir partinin geleceği sizlersiniz. Sizlere düşen gittiğiniz her ortamda, her şartta bu duygu ve düşünceyle hareket etmeniz ve birlik, beraberliğinizi sürdürmenizdir" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Alperen Ocakları Balıkesir Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title