Haberler

Edremit Memur Sen'den "Tercih Evet" Toplantısı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Memur-Sen’e bağlı sendikaların temsilci ve üyelerinin katıldığı " Hedef 1.111.111 Üye, Memur-Sen’e Davet Tercih Evet" toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Memur-Sen'e bağlı sendikaların temsilci ve üyelerinin katıldığı " Hedef 1.111.111 Üye, Memur-Sen'e Davet Tercih Evet" toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, Memur-Sen, Eğitim Bir-Sen, Sağlık Sen, Bem-Bir-Sen il başkanları, başkan yardımcıları, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü ve daire amir müdürleri ile sendika üyeleri katıldı.

Memur-Sen Edremit İlçe Temsilcisi Muharrem Yenigün açılış konuşmasında, "Milli Görüş Lideri Prof Dr. Necmettin Erbakan'ın tavsiyeleriyle 14 Şubat 1992 tarihinde Eğitim Bir-Senin Rahmetli Mehmet Akif İnan ve birkaç inanmış dava insanı tarafından kurulmasıyla başlayan ve 09 Haziran 1995 tarihinde diğer kardeş sendikalarında katılımıyla kuruluş işlemleri tamamlanan Memur-Sen Konfederasyonu olarak, emek örgütü kimliğimizle kamu görevlilerinin haklarını ve hukukunu korumanın, insan onuruna uygun çalışma şartları, özlük ve sosyal haklar elde etmenin, emeklerinin karşılığını maddi olarak da artırmanın asli sorumluluğumuz olduğunu idrak ederek hareket ediyoruz" dedi

15 Temmuzda FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminde darbeye karşı meydanlara ilk çıkan sivil toplum kuruluşu olduklarını belirten Yenigün, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili tercihimiz konusunda milletimizi bilgilendirme için her zaman sahada olacağız. Genel merkezimiz tarafından 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Değişikliği Referandumunda milletin hayrına olacağını düşündüğümüz için, EVET tercihimizin gerekçelerini ve anayasa değişikliğine ilişkin gerçekleri teşkilatımızla ve milletimizle paylaşmak amacıyla planlanan "Memur-Sen'e Davet-Tercih Evet" etkinliğimizde buluşabilmenin sevincini yaşıyoruz"diye konuştu.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı, hedeflerinin 1 milyon 111 bin 111 üye olduğunu yenilerken, 16 Nisan tarihinin hem ülkemiz hem de İslam coğrafyası için çok önemli olduğunu, halkımıza bu meselenin Erdoğan meselesi olmadığı ve Erdoğan'ın, yada hiç birimizin de ne 16 Nisan'a, ne de 2019 yılına çıkacağının garantisinin olmadığının anlatılması gerektiğini bildirdiler.

Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı ise Memur- Sen ailesine teşekkür ederek, Almanya'da bütün engellemeler rağmen, gurbetçilerle buluştuğunu ve referandumun önemini kendilerine anlattığını belirtti. Toplantı hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Memur Sen Balıkesir Edremit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title