Haberler

Edremit Kent Konseyi'nden, Kaymakam Sırmalı'ya ziyaret

Balıkesir'in Edremit Kent Konseyi Başkanı Özlem Aytekin ve yürütme kurulu üyeleri Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı'yı makamında ziyaret etti.

Balıkesir'in Edremit Kent Konseyi Başkanı Özlem Aytekin ve yürütme kurulu üyeleri Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı'yı makamında ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Edremit ilçesinin sahip olduğu tüm potansiyelleriyle birlikte geliştirilmesi, tanıtılması çalışmaları ve hayata geçirilecek yeni proje çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kent Konseyi Başkanı Özlem Aytekin, "Göreve geldiği günden itibaren ilçemizdeki tüm çalışmaları yakından takip eden ve bizlere göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Gerçekleşen ziyarette açıklama yapan Kaymakam Sırmalı "Edremit ilçemiz; Kazdağı Milli Parkı, doğası, termal su kaynakları, denizi, mavi bayraklı plajları, tarihi ve kültürel değerleri ve pek çok değeri ile adeta bir cennet konumundadır. Bizler, Edremit'in sahip olduğu tüm potansiyelleriyle birlikte geliştirilmesi ve tanıtılması için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamda ilçemizin sahip olduğu önemli potansiyelleri ön plana çıkararak insanlarımızın bu sektörden doğrudan fayda sağlar hale gelmesi için hep birlikte hareket etmeye çalışıyoruz.

İlçemizin özellikle alternatif tarımsal üretimin geliştirilmesi, amacıyla yürüttüğümüz Edremit Tarıma Dayalı (Sera) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Kurulması çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Yine ilçemizde kültür turizminin geliştirilmesi adına Güney Marmara Kalkınma Ajansı destekli "Tarihi Edremit Evleri Gün Yüzüne Çıkıyor" Sokak Sağlıklaştırılması projemizi hayata geçirmiş bulunmaktayız. Bu projelerimiz ilçemize ekonomik katma değer sağlayacak önem verdiğimiz projelerimiz arasındadır" dedi.

Edremit odaklı konuların görüşüldüğü ziyarette Kaymakam Sırmalı, Kent Konseyi başkanı ve üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title