Haberler

Edremit Bld. Gürespor - Yalova Vıp Maçın Ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin (TKBL), 21. haftasında Edremit Belediye Gürespor, sahasında Yalova VIP’i 75-68 mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin (TKBL), 21. haftasında Edremit Belediye Gürespor, sahasında Yalova VIP'i 75-68 mağlup etti. Maçın ardından başantrenörler maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Gürespor Başantrenörü Ekin Baş, karşılaşma esnasında hakemlere yaptığı itirazlar sebebiyle saha dışarısına çıkartıldı ve bu nedenle basın toplantısına katılamadı.

Yalova VIP Takımı Başantrenörü Koray Erdoğdu ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Zor karşılaşmalar oynuyoruz. Özellikle ligin alt kısmında bizim için bu karşılaşmalar önemli. Ekstra galibiyetlere ihtiyaç var. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Oyuncularımı ve rakibimizi kutluyorum. Hedefleri doğrultusunda onlara da başarılar diliyorum" dedi.

Yalova takımı oyuncusu Elif Çigdem Aneç de, "Elimizden gelen her şeyi yaptık. Karşı takımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Gürespor oyuncusu İlsu Darıcıoğlu ise, "Önümüzde 3 maçlık zorlu bir periyod var. Bu 3 maçı da kazanmak, moralli başlamak istiyorduk. Kayıpsız bu maçı geçtiğimiz için mutluyuz. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyor, karşı takıma da başarılar diliyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title