Haberler

Edremit Belediyesinden Müzik Şöleni

Balıkesir'in Edremit İlçe Belediyesi Tarafından Her Yıl Düzenlenen ve Geleneksel Hale Gelen, "Şükrü Tunar Kültür Merkezi Yıl Sonu Şenlikleri" Başlıyor.

Balıkesir'in Edremit İlçe Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen, "Şükrü Tunar Kültür Merkezi Yıl Sonu Şenlikleri" başlıyor.

21 Haziran 2007 Perşembe günü start alan etkinliklerin, saat: 14.00'te Kültür Merkezi Resim ve El Sanatları Kursu öğrencilerinin sergisiyle start alacağı açıklandı. Aynı günün akşamında ise, saat:21.00 de başlayacak müzik şöleninde Şükrü Tunar Kültür Merkezi öğrencileri bir yıl boyunca öğrendiklerini seyirciler ile paylaşarak izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatacak. Halk Oyunları Sınıfı'nın gösterileri ile başlayacak program, gitar, bağlama, keman ve ud sınıfı öğrencilerinin dinletisi ile devam edecek. Keman Sınıfı öğrencilerine misafir sanatçı olarak, tanınmış sanatçı Ayça eşlik edecek.

Edremit Belediyesi'nin eğitimden sağlığa, spordan sanata ve yaptığı tüm genel hizmetleri ile sürekli ilklere imza attığını vurgulayan Belediye Başkanı Yunus Bozbey, "Belediyecilik sadece yol yapmak, kaldırım yapmak değil. Bizler Edremit Belediyesi olarak her konuda hep ilklere imza atarak sosyal belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmet ediyoruz.. Kültür merkezimizde yaptığımız yeniliklerle burasını gerçek bir kültür merkezi haline getirdik. Her geçen gün kültür merkezimiz eğitim kalitesini arttırarak hizmet veriyor. Tüm halkımızı kültür merkezimizi görmeye ve gençlerimizin yılsonu şenliklerini izlemeye davet ediyorum" dedi.

(SŞ-İHS)

19.06.2007 16:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title