Haberler

Edremit Belediyesi'nden Bir İlk

Balıkesir'in Edremit İlçesinde, Kısa Bir Süre Önce Yeni Çevre Düzenlemeleri Yapılarak Modern Bir Cadde Haline Getirilen Yılmaz Akpınar Bulvarı'na, Üzerine Basılabilir Çimler Ekildi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, kısa bir süre önce yeni çevre düzenlemeleri yapılarak modern bir cadde haline getirilen Yılmaz Akpınar Bulvarı'na, üzerine basılabilir çimler ekildi.

Edremit Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından bir gün gibi kısa bir zaman içerisinde ekilen çimler, vatandaş tarafından beğeni ile karşılandı. İlçenin en işlek caddesi ve halkın yoğun olduğu Yılmaz Akpınar Bulvarı üzerinde yapılan çalışmalarda, belediye ekipleri cadde üzerine 55 adet palmiye ve yaklaşık 600 metrekarelik alan üzerine rulo çim ekti. Ekilen çimlerin yıpranmaması için rulo çim ekildiğini vurgulayan Edremit Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Taner Akıncı, "Şehrimizin en işlek ve kalabalık olan caddesi Yılmaz Akpınar Bulvarı'nda yaptığımız çevre düzenlemelerinde, mevcut alan üzerinde ağaçlandırma çalışması yaparak 55 adet palmiye ağacı diktik. Dikilen ağaçlar ekiplerimiz tarafından her gün sulanarak günlük bakımları yapılmaktadır. Aynı alan üzerinde yaptığımız rulo çim çalışmaları ile de vatandaşlarımızın karşıdan karşıya geçişler de zorluk çekmemeleri amacıyla 600 metrekarelik alan üzerine ekilen çimin yıpranmaması için üzerine basılabilir canlı çimler ektik" dedi.

Palmiye ağaçları ve çimler hakkında asılsız söylentiler çıktığını belirten Belediye Başkanı Yunus Bozbey, "Yılmaz Akpınar Bulvarı'nda yaptığımız düzenlemelerde yaklaşık olarak 600 metrekarelik alan üzerine diktiğimiz palmiye ağaçlarının 1000 YTL ve üzerinde alındığı söyleniyor. Ağaçların tanesi 100 YTL'den alınmış ve şehrin en kalabalık caddesi modern bir yer haline getirilmiştir. Aynı şekilde yeni yapılan rulo çim ekimi çalışmaları da normal çim ekim çalışmasının fiyatına eş değerdir. Yapılan her güzel şey Edremit ve Edremit'imiz içindir" diye konuştu.

(SŞ-MŞ) 29.05.2008 17:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title