Haberler

Edremit Belediye Meclisi 2007'nin İlk Toplantısını Yaptı

Balıkesir'in Edremit Belediye Meclisi, 2007 Yılının İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Balıkesir'in Edremit Belediye Meclisi, 2007 yılının ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının ilk gündem maddesinde yer alan 2007 yılı mutat meclis toplantı gününü belirlenmesi konusu, her ayın ilk Salı günü olarak belirlenerek karara bağlandı. Toplantıda, 2007 yılı 1 aylık tatil dönemi, festival nedeniyle Ağustos ayına alındı ve belediyenin Denetim Komisyonu'nda görev alacak üyeler gizli oyla seçildi. Oylama sonucunda Salih Cebe, Murat İşcan ve Cemal Türeli 13 oyla seçildi. Gündem maddeleri içinde karara bağlanan konular arasında yer alan 2007 mali yılında belediye başkanı ve meclis üyelerinin görevle yurt dışına gönderilmeleri maddesi onaylanırken, 30'su gerçekleştirilecek olan Edremit Zeytin Festivali'nin tarihi 18 ya da 19 Ağustos 2007 olarak belirlendi.

Festival hazırlıkları konusunda bilgiler veren Belediye Başkanı Yunus Bozbey, "Festival için hazırlıklarımız hızla sürüyor. Bu hazırlıkların daha doğru bir şekilde sürmesi için bir alt komisyon da oluşturduk. Festival kapsamında ulusal gazete ve televizyon temsilcileri davet edildi. Festivalde, söyleşiler gerçekleştirilecek, zeytin aletleri müzesi gezilecek, yöresel yemekler tanıtılacak. Balıkesir Üniversitesi uzmanlarının destekleri ile Kaz Dağları'nda yöre tanıtımları yapılacaktır. Havaalanımızla birlikte şenliklerimizle de ilçemizin tanıtımı yapılacaktır." diye konuştu.

Gündem maddeleri arasında yer alan ve bu yıl 5.sinin gerçekleştirileceği Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin tarihi 19 veya 20 Mayıs olarak belirlendi. Toplantıda, belediyede çalışan mevcut 132 geçici işçiye oy birliğiyle vizelerinin çıkartılması kararı alındı, bazı meclis üyeleri tarafından şehirlerarası otobüs terminaline girmeden yolcu indirme-bindirme yapan otobüs firmalarının denetlenmesi istendi.

(BT-MŞ)

09.01.2007 18:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title