Haberler

    Edoardo Reja: Türkiye'nin Burak Yılmaz gibi...

    EURO 2020 Elemeleri H Grubu 7'nci maçında yarın saat 21.45'te Fenerbahçe Stadı'nda Türkiye ile karşılaşacak olan Arnavutluk Milli Takımı'nda teknik direktör Edoardo Reja ve oyunculardan Ledian Memushaj, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

    EURO 2020 Elemeleri H Grubu 7'nci maçında yarın saat 21.45'te Fenerbahçe Stadı'nda Türkiye ile karşılaşacak olan Arnavutluk Milli Takımı'nda teknik direktör Edoardo Reja ve oyunculardan Ledian Memushaj, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

    Türkiye'nin sadece hücumda değil diğer bölgelerde de kaliteli oyunculara sahip olduğunu belirten Reja, "Türkiye'nin Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu gibi kaliteli oyuncuları var. Sadece hücumda değil diğer bölgelerde de iyi oyunculara sahipler. İstediğimiz sonucu alabilmemiz için maçın sonuna kadar konsantrasyonumuzu korumamız gerekiyor. İyi bir maç çıkarma mecburiyetindeyiz. İki takım için de karar verici ve yol belirleyici bir maç olacak. Taktik olarak güçlü olmamız lazım. Bütün detaylara karşı dikkatli olmaya çalışacağız. 90 dakika boyunca istikrarlı bir şekilde iyi oyunumuzu sürdürürsek istediğimiz sonucu alabileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

    "MAÇ İÇİN POZİTİF DÜŞÜNCELERE SAHİBİM"

    İyi bir oyun çıkaracaklarını düşünüdüğünü vurgulayan İtalyan teknik adam, "Maç için pozitif düşüncülere sahibim. Sahada en iyi performansımızı sergileyerek istediğimiz sonuca odaklanmamız gerekiyor. 90 dakika boyunca istikrarlı bir şekilde iyi oyunumuzu sürdürürsek istediğimiz sonucu alabiliriz" diye konuştu.

    Reja, sakatlığından dolayı yarınki maçta forma giyemeyecek olan İtalya ekiplerinden Napoli'de oynayan başarılı oyuncu Elseid Hysaj'ın ise takım için önemli bir eksik olduğunu söyledi.

    LEDIAN MEMUSHAJ: ZOR BİR MAÇ OLACAK

    Zor bir maç olacağını vurgulayan Ledian Memushaj, "İyi bir oyun çıkartacağımızı düşünüyorum. Zor bir maç olacak. Şansımız var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" açıklamasında bulundu.

    HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

    Öte yandan Arnavutluk Milli Takımı, Türkiye maçı hazırlıklarını, teknik direktör Edoardo Reja yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde de taktik çalışmaları yapıldığı öğrenildi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Burak Yılmaz Türkiye Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title