Haberler

Edirne ve Elbasan, Sağlık ve Eğitimde İşbirliği Yapacak

Arnavutluk Elbesan Valisi Dr. Arben Kamami ve beraberindeki heyet, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i ziyaret etti.

Arnavutluk Elbesan Valisi Dr. Arben Kamami ve beraberindeki heyet, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti. Heyet, Arnavutluk'un Elbesan vilayeti ile Edirne Sağlık ve Eğitim alanlarında işbirliği yapma kararı aldı.

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Edirne'ye gelen Arnavutluk'un Elbesan Valisi Dr. Arben Kamami ve beraberindeki heyet, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından eğitim ve sağlık alanındaki yetkililerle birlikte toplantı yapan heyetler eğitim ve sağlık alanında işbirliği yapma kararı aldı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Türkiye'nin eğitim ve sağlık alanında önemli bir konumda olduğunu ifade ederek, "Ülkemiz son yıllarda eğitim ve sağlık alanında önemli yatırımlar yaparak dünyada önemli bir yer edindi. Bu yatırımlardan Edirne'de nasibini alarak Balkanların sağlık merkezi konumuna geldi. Daha birkaç gün önce açılışlarını yaptığımız 400 yataklı Devlet Hastanesi ve okullar ile oldukça iyi bir durumda. Edirne eğitim alanında özellikle derslik bakımından ve eğitim bakımından Türkiye'nin önde gelen illerinden bir tanesi. Tüm bunların yanı sıra eğitim alanında sadece okullarda değil, dezevantajlı gruplara verdiğimiz meslek edindirme kurslarımız Halk Eğitim Merkezi ve SODAM'da tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, konuk Elbesan Valisi Dr. Arben Kamami ve beraberindeki heyetle birlikte SODAM merkezi ve devlet hastanesinde incelemelerde bulundu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dursun Ali Şahin Arnavutluk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title