Haberler

Edirne Valisi ve Belediye Başkanı Oylarını Kullandı

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, eşi Melahat Şahin ile birlikte geldiği Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu'ndaki 1072 numaralı sandıkta oy kullandı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, eşi Melahat Şahin ile birlikte geldiği Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu'ndaki 1072 numaralı sandıkta oy kullandı. Genel seçimlerin tüm Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Vali Şahin, "Bugün hava soğuk inşallah içimizdeki güzellikte Türkiye'ye bir güzellik getirecek. En güzel tercihi halkımız yapacaktır. İnanıyorum ki vatandaşlarımız akşam hepimizin yüzünü güldürecek bir kararı verdirecek. Biz halkımıza güveniyoruz, inanıyoruz. Seçimin öncelikle ülkemize ve dünya barışına hayırlar getirmesini diliyorumö dedi.

Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan ise İlhami Ertem Anadolu Lisesi'nde oy kullandı. Partililerle birlikte okula gelen Gürkan, 1088'nolu sandıkta oyunu kullandı. Sandıktan çıkan her türlü karara saygı gösterilmesi gerektiğini ifade eden Gürkan, "Bu ülkenin birliği, bütünlüğü, bölünmezliği, herkesin ve her şeyin üzerinde. Herkesin şapkasını önüne koyup sandıktan çıkacak sonuçlara saygı göstermesi, millet idaresine saygı göstermesi gerekir. İlevidikle hükümet bir kurularak ülkemizin tekrar terör anlamında, hem ekonomik anlamda normalleşmesi gerekiyor. Seçim sonuçlarının öncelikle Edirnemiz ve Türkiye için hayırlı olsun. Halkın verdiği karar bazen beğenmeyebiliriz ama her zaman en doğru karardır. Buna da hepimiz saygı göstereceğizö şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dursun Ali Şahin Kırkpınar Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title