Haberler

Edirne Valisi Canalp, salgınla mücadele mesaisini vaka sayılarının çok olduğu bölgelere ayırıyor

Güncelleme:

Edirne Valisi Ekrem Canalp, mesaisinin büyük bölümünde, vaka sayılarının yoğun olduğu ilçe, belde ve köylere gidiyor.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, mesaisinin büyük bölümünde, vaka sayılarının yoğun olduğu ilçe, belde ve köylere gidiyor.

Kentin, vaka sayılarının çokluğu nedeniyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasında "çok yüksek riskli" kategorisinde bulunmasına neden olan ilçe ve beldelere ziyaretlerde bulunan Canalp, yöneticilerle toplantısı sonrası cadde ve sokaklarda vatandaşlarla görüşüyor.

Kurallara uyanları tebrik eden Canalp, uymayanlara da salgına karşı topyekun mücadele ile başarılı olunacağı mesajını veriyor.

Vakaların çok olduğu bilinen İpsala ve Keşan'da, ziyaret ve toplantılarını artıran Canalp, mesaisine erken saatlerde İbriktepe köyü ziyareti ile başladı.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör ile vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Canalp, vakaların ev ziyaretleri kaynaklı olduğunu anımsatarak, ziyaretlerin yapılmaması uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanlığının açıkladığı her 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayıları Edirne'de 180,01'den 200,36'ya yükselmişti. Vaka sayılarının artışına, yüzde 90 oranında ev ziyaretlerinin neden olduğu belirtilmişti.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da ilçedeki vaka sayılarının çokluğuna atıfta bulunarak, "Keşan'ın vakaları, Edirne'nin kırmızı olmasına yetiyor." açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ekrem Canalp Edirne İpsala Keşan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title