Haberler

Edirne Valisi Canalp, sağanağın etkili olduğu bölgelerde incelemede bulundu

Güncelleme:

Edirne Valisi Ekrem Canalp, sağanağın etkili olduğu bölgelerde incelemede bulundu.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, sağanağın etkili olduğu bölgelerde incelemede bulundu.

Sabah kent merkezinde başlayan sağanak güney ilçelerinde de etkili oldu.

Zaman zaman şiddetini artıran sağanak yaşamı olumsuz etkiledi.

Sağanak cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden olurken, dere ve nehirlerin debisini artırdı.

Dere taşmaları nedeniyle Edirne - Kırklareli kara yolunun D-20 kesimi, Enez - İpsala kara yolu trafiğe kapatıldı.

Sağanağın yarın akşama kadar aralıklar devam etmesi bekleniyor.

-Vali Canalp bölgede

Vali Canalp de yağmurluk ve çizme giyerek sağanağın etkili olduğu bölgeye hareket etti.

İlk olarak Canalp, trafiğe kapanan Edirne-Kırklareli kara yolunda incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Vali Canalp, daha sonra Meriç ve Uzunköprü ilçelerini ziyaret etti.

Meriç ilçesinde yoğun yağış nedeniyle su seviyesi yükselen ve bir sıkıntı yaşanmaması için kontrollü su salımı yapılan Mandadere Göleti'nde de alınan önlemleri yerinde gören Vali Canalp, kontrollü geçişin sağlandığı Uzunköprü ilçesine bağlı Çiftlikköy yolunda da incelemede bulundu.

Vali Canalp'e Meriç Kaymakamı İlyas Öztürk ve İl Özel İdaresi de Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Turan Ateş alınan önlemler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ekrem Canalp Kırklareli Edirne Meriç Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title