Haberler

Edirne Valisi Canalp'in 24 Öğretmenler Günü mesajı

Güncelleme:

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Canalp, mesajında, öğretmenliğin gücünü sevgiden alan özveri, sabır ve fedakarlık gerektiren ulvi bir meslek olduğunu belirtti.

Öğretmenler Günü'nü kutlamanın mutluluğunun yaşandığını aktaran Canalp, şunları kaydetti:

"Özgür düşünen, yeniliklere açık, bilim ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyen, bunun da ötesinde bilim ve teknoloji üretebilen, milli ve manevi değerlere saygılı, bilinçli nesiller yetiştirmek için ülkemizin her köşesinde büyük özveri ile çalışan kıymetli öğretmenlerimiz, geleceğimizi şekillendiren vazgeçilmez değerlerimizdir. Yeni nesilleri, bir anlamda ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz fedakar öğretmenlerimizin varlığı, milletimiz için daima güven kaynağı olmuştur."

Öğretmenlerin herkesin geçmişinde kıymetli izler bıraktığını ve her zaman sevgi ve saygıyla yad edildiğini vurgulayan Canalp, şöyle sürdürdü:

"Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, 'Toplumun en büyük düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmendir. Öğretmen geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Gelecek gençlerindir. Gençler de öğretmenlerin eseridir' diyerek, öğretmenlere olan inancını ve güvenini ifade etmiştir.

Geleceğimiz olan çocuklarımızı, fedakarlık ve özveri göstererek, şefkat ve merhametle vatanımıza, milletimize, devletimize sevdalı, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli bireyler olarak yetiştiren öğretmenlerimizin üzerine almış olduğu bu ulvi vazifeyi layıkıyla yerine getireceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor, ülkemizin her köşesinde görevlerini başarıyla ifa eden tüm sevgili öğretmenlerimizin '24 Kasım Öğretmenler Günü' nü kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Öğretmenler Günü Ekrem Canalp Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title