Haberler

Edirne Uluslararası Bisiklet Yarışına Doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, bisiklet yarışı Edirne'de 22 Ekim Pazar günü düzenlenecek.

Yarış, Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Edirne Bisiklet Kulübünün (EBİS) organizasyonuyla yapılacak.

Yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 900 sporcunun pedal çevirceği beklenen yarış, 7 kategoride koşulacak. Yarışın startı, 09.30'da Selimiye Camii önünde verilecek.

EBİS Başkanı Yıldıray Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışa bu yıl rekor bir başvuru olduğunu belirterek, yarışın uluslararası boyutunun her geçen yıl arttığını söyledi.

İlk organizasyondan bugüne çok yol aldıklarını belirteren Öztürk, "9'uncusu düzenlenecek yarışma için her şey hazır. Yarışmaya, başta Bulgaristan ve Yunanistan olmak üzere yurt dışından ve Türkiye'nin çeşitli illerinden katılımlar var. Yarışmaya elit sporcuların katılımı üst düzeyde olacak.

Bu yıl yaş grupları kategorilerine Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek parabisiklet kategorisini yarışmaya ilave ettik. Çok güzel yarışlar olacak. Edirne'de bisiklet kültürü gelişmeye devam ediyor. Yarışa katılım ve ilgi her yıl artıyor. Yarış için 918 kişi kayıt yaptırmış durumda. Bu sayı geçtiğimiz yıl 400 kişiydi. Edirne halkını yarışları izlemeye davet ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Edirne Belediyesi 29 Ekim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title