Haberler

Edirne: Edirne'ye İngiltere'den Damat

Dil Eğitimi İçin İngiltere'ye Giden Psikolojik Danışman Zeynep Yıldırım, Edirne'de İngiliz İç Mimar Mark Fricker'la Dünya Evine Girdi. Çiftin Düğün Töreni Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

Dil eğitimi için İngiltere'ye giden Psikolojik Danışman Zeynep Yıldırım, Edirne'de İngiliz İç Mimar Mark Fricker'la dünya evine girdi. Çiftin düğün töreni renkli görüntülere sahne oldu.

2.5 yıl önce, dil eğitimi almak için İngiltere'ye giden Mecidiyeli Psikolojik Danışman Zeynep Yıldırım (39), arkadaşlarıyla bulunduğu bir ortamda tanıştığı İngiliz iç Mimar Mark Fricker'e (48) gönlünü kaptırdı.

2 yıldır arkadaşlıklarını yürüten Zeynep ve Mark, evlenme kararı alarak bunu ailelerine bildirdi. Ailelerin de iki gencin hayatlarını birleştirmelerine onay vermesi üzerine, önceki gün Mecidiye'de Düğün Salonu'nda, Mark'ın İngiltere'den akraba ve arkadaşlarının da katıldığı bir Türk düğünü tertiplendi. Mark'a Türk adetlerini göstermek, ailesini tanıtmak ve farklı bir düğün yaşatmak için böyle bir karar aldığını belirten Zeynep, bu düşüncesini Mark'a anlattığını ve onunda olur vermesinin ardından düğün hazırlıklarına başlandığını dile getirdi.

Türk geleneklerine uygun yapılan düğün sırasındaki takı merasiminde büyüklerinin ellerini öpen Mark, gün boyunca kendini çok duygusal hissettiğini, tanımadığı bir çok insanın kendini daha önceden tanıyormuş gibi candan bir şekilde davrandığını ve bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Aralarındaki din farkının aşklarına engel olmadığının altını çizen Mark, eşinin de dinini değiştirmesini istemediğine vurgu yaptı. Türk düğünlerinde çalınan müziğe yabancılık çeken ve oynarken renkli görüntüler oluşturan Mark'a Mecidiyeliler büyük ilgi gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title