Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ, geçen hafta sonu bir kişinin yumruklu saldırısına uğrayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ, geçen hafta sonu bir kişinin yumruklu saldırısına uğrayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

Ziyarette, yaşanan saldırı sebebi ile büyük bir üzüntü duyduklarını belirten İnağ, Gürkan'a Edirne ilinde faaliyet gösteren tüm esnaf ve sanatkarlar adına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Gürkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Başlangıçtan Sona Kepirtepeliler Koşusu" düzenlenecek

Kepirtepeliler Eğitim Vakfı tarafından "Başlangıçtan Sona Kepirtepeliler Koşusu" düzenlenecek.

Kepirtepeliler Eğitim Vakfı Edirne Temsilcisi Havan Çevik, Edirne Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda, Kepirtepeliler Günü dolayısıyla koşu düzenleyeceklerini belirtti.

Kepertepe'de 27 yıldan bu yana toplandıklarını ifade eden Çevik, "Çeşitli etkinliklerle geçmişimizden aldığımız ışığı, yeni kuşağa taşıyarak farkındalık yaratmak istiyoruz. Koşumuz, 20 Mayıs Cumartesi saat 09.00'da Kepirtepe'den çeşitli dönemlerde mezun olmuş 6 atletimizin katılımıyla Karaağaç'taki askeri kışlada başlayacak, Lüleburgaz'da sona erecektir." diye konuştu.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ise, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın eğitime çok önem verdiğini dile getirerek, köy endüstrilerinin önemine dikkat çekti.

Güreşçiler Kırkpınar için güven tazeledi

Edirne Belediyesi güreşçileri, İstanbul'un Yenikapı, Kağıthane, Kavaklıdere Güreşleri ile Tekirdağ Ergene Yağlı Güreşleri'nde çeşitli boylarda dereceler alarak başarılarını perçinledi.

Edirne Belediyesi Güreş Antrenörü Talat Çelik, yaptığı açıklamada, güreşçilerin aldıkları başarılardan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirtti.

Edirneyi ve Edirne Belediyesinin ismini tüm ülkede ve uluslararası alanda duyurmak istediklerini ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"Güreşçilerimiz, bu hedefle çalışmalarını sürdürüyor. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'dan aldığımız destekle yağlı güreşleri en iyi şekilde anlatmak, katıldığımız her müsabakadan dereceyle dönmek istiyoruz. Bize destek veren herkese teşekkürler."

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Belediyesi Recep Gürkan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title