Haberler

Edirne'den kısa kısa

Güncelleme:

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, tıp fakültesi 1. sınıf öğrencileriyle hekimlik tecrübelerini paylaştı.

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, tıp fakültesi 1. sınıf öğrencileriyle hekimlik tecrübelerini paylaştı.

TÜ'den yapılan açıklamaya göre, Tabakoğlu, çevrim içi etkinlikte tıp fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Edirne ve üniversite hakkında bilgi veren Tabakoğlu, tıp fakültesi öğrencisi olmanın ayrıcalık olduğunu belirtti.

Genç meslektaşlarına tıbbın insan odaklı bir bilim, hekimliğin de insanlığa adanmış bir sanat olduğunu ifade eden Tabakoğlu, "İnsan odaklı bir hizmet olan sağlık meselesi, her aşamasında büyük bir özveri, sabır ve sevgi gerektirir. Bilgi, beceri ve meziyetlerinizin yanı sıra erdem ve hikmet sahibi olmalısınız. Hastalarınızla, kendinizle, insanlıkla dost olmalısınız. Konusu, nesnesi insan olan bir mesleğin insani yönleri olduğu gerçeğinden uzaklaşmamalısınız. En ileri olmayı, en önde olmayı, örnek insan olmayı kendinize gaye edinmelisiniz." ifadelerini kullandı.

Altın madalya kazanan milli judocu Taşın, Rektör Tabakoğlu'nu ziyaret etti

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen "IBSA Görme Engelliler Grand Prix" şampiyonasında altın madalya kazanan Trakya Üniversitesi (TÜ) öğrencisi milli judocu Ecem Taşın, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nu ziyaret etti.

TÜ'den yapılan açıklamaya göre, Tokya Paralimpik Oyunlarına katılacak olan Ecem Taşın, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 25-26 Mayıs'ta düzenlenen "IBSA Görme Engelliler Grand Prix" müsabakalarında altın madalyanın sahibi oldu.

Yurda dönen Taşın, mili takım adına bireysel antrenörlüğünü üstlenen Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şengül Demiral ile Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'na ziyarette bulundu.

Taşın ve Demiral'ı tebrik eden Tabakoğlu, Türkiye'yi ve üniversiteyi gururlandıracak başarılara imza attıkları için mutluluk duyduklarını ifade etti.

Avrupa üçüncüsü güreşçi Engin'den Süloğlu Belediyesine ziyaret

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen 15 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 46 kiloda bronz madalya kazanan Eylem Engin, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ormankıran, Eylem'in başarısının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Her yıl başta Türkiye ve Avrupa'da birçok müsabakada başarı sağlayan birçok güreşçiye sahip olduklarını ifade eden Ormankıran, "Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Eylem kızımızın da ilçemizi, ilimizi, en önemlisi de şanlı ay yıldızlı bayrağımızı temsil ederek Avrupa'da üçüncü olması bizleri gururlandırdı. Kendisini, ailesini ve hocalarımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyarette Ormankıran, Engin'e tablet hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Erhan Tabakoğlu Türkiye Edirne Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title