Haberler

Edirne'den kısa kısa

Güncelleme:

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, ziyarette, kaymakamlık ve okul işbirliğinde yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Okulda incelemelerde bulunan Güngör, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milli Eğitim Müdürü Arpacı'nın okul ziyaretleri

Edirne Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Uzunköprü Gazi Mahmut İlkokulunu ziyaret etti.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Arpacı, yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Okulda incelemelerde bulunan Arpacı, yapılan çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Balkan'a ziyaret

Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk, Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette, ilçede devam eden projeler ve borsa ile koordineli yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Balkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, borsanın ilçeye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Öztürk de Balkan'a çalışmalarında başarı diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Trakya Üniversitesi İpsala Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title