Haberler

Edirne'den kısa kısa

Güncelleme:

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Bulgaristan Sozopol Belediyesi acil müdahale merkezinin açılış törenine katıldı.

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Bulgaristan Sozopol Belediyesi acil müdahale merkezinin açılış törenine katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Burgaz ilinin Sozopol Belediyesi ile hayata geçirilen "Bilgili, Eğitimli, Donanımlı Süloğlu ve Sozopol" projesi kapsamında hizmete giren acil müdahale merkezinin açılışı yapıldı.

Sozopol Belediye Başkanı Tihomir Yanakiev ve Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Başkonsolosu Senem Güzel'in de katıldığı açılışta konuşan Ormankıran, projeyle iki ilçeye önemli yatırımlar yapıldığını belirtti.

Merkezin Sozopol'a hayırlı olmasını dileyen Ormankıran, şunları kaydetti:

"Sozopol Belediyesinin acil müdahale merkezini inceleyerek yakın zamanda ilçemizde de açılacak merkez hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Projemizin yüzde 70'i bitmek üzere. Çok yakında Süloğlu'ndaki acil müdahale merkezimizi de açacağız. Bu projelerle ilçemiz kazanmaya devam ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

-Edirne'de el sanatları fuarı düzenlenecek.

Trakya Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği'nin (TRAKDOSK), Interreg IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı (2014-2020) kapsamında yürüttüğü "Haskova ve Edirne Arasındaki Sınır Ötesi Turizm Potansiyelinin Arttırılması" projesi kapsamında "Edirne El Sanatları Fuarı" düzenlenecek.

Edirne Kervansaray Otel bahçesinde 15-16 Eylül tarihlerinde düzenlenecek fuarda, Edirne'den 11 sanatçı, usta ve esnafın hazırladığı ürünler sergilenecek. Ziyaretçiler fuarda el sanatlarının yapılışını ve ustaların ürettiği eserleri yakından görme fırsatı bulacaklar.

Kaynak: AA / Güncel

Bulgaristan Süloğlu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title