Haberler

Edirne'den kısa kısa

Güncelleme:

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Trakya Birlik'in yüzde 44 yağ oranlı ayçiçeği için kilogram başına 3 lira 434 kuruşluk alım fiyatı açıkladığını bildirdi.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Trakya Birlik'in yüzde 44 yağ oranlı ayçiçeği için kilogram başına 3 lira 434 kuruşluk alım fiyatı açıkladığını bildirdi.

Aksal, yaptığı yazılı açıklamada, Trakya Birlik tarafından açıklanan fiyatın hayırlı olmasını diledi.

Üreticilere bereketli bir sezon dileyen Aksal, "Trakya Birlik ayçiçeği alım fiyatını açıkladı. Ayçiçeği avans ödemesi yüzde 44 ham yağ oranlı ayçiçeği için 3,434 TL/Kg, yüzde 40 ham yağ oranlı ayçiçeği için 3,240 TL/kg, yüzde 50 ham yağ oranlı ayçiçeği için 3,726 TL/kg olarak belirlenmiştir.

Üreticilerimize hayırlı, bereketli olsun." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Edirne Milletvekili Çakırlar'ın ziyaretleri

İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Alaaddin Uğur ve Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş'i ziyaret etti.

Ziyarette, Edirne ve köylerinde devam eden projelerle ilgili fikir alışverişine bulunuldu.

Çakırlar, bu arada Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'u da ziyaret etti.

Nikah kıydıranlara İstanbul Sözleşmesi broşürü

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni evlenen çiftlere nikah hediyesi olarak İstanbul Sözleşmesi'nin ayrıntılı şekilde anlatıldığı broşür verildiğini bildirdi.

Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Sözleşmesi'nin kadına yönelik şiddet ve ayrımcılıkla mücadelede önemli bir sözleşme olduğunu belirtti.

AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan Genel Sekreter Uğur'a ziyaret

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Alaaddin Uğur'u makamında ziyaret etti.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, ziyarette, Edirne'de devam eden yatırımlar ve projelerle ilgili değerlendirmede bulunuldu.

Vatandaşların taleplerini ileten İba, Uğur'a çalışmalarında başarı diledi.

Uğur da İba'ya teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Trakya Bölgesi Milletvekili AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title