Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Bahçeşehir Okulları Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin Edirne Okullar Arası Yüzme Yarışlarında başarı elde ettiği bildirildi.

Edirne Bahçeşehir Okulları Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin Edirne Okullar Arası Yüzme Yarışlarında başarı elde ettiği bildirildi.

Edirne Bahçeşehir Okulları'ndan yapılan yazılı açıklamada, Fatih Sultan Mehmet Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışlarda, Kerem Uzunismail 200 metre kurbağalamada birinci, 50 ve 100 metre kurbağalamada ikinci, 200 metre serbestte ise dördüncü olduğu belirtildi.

Seyhun Atacan'ın ise 200 metre sırtta ikinci, 50 metre kelebekte üçüncü, Emir Gezgin'in 200 metre kurbağalamada ikinci, 50 metre kurbağalama da dördüncü, Atakan Vardar'ın 50 metre sırt ve 100 metre sırtta dördüncü olurken kızlarda Irmak Yılmaz'ın da 50 metre kurbağalamada dördüncü, Duru İşsevenler'in 50 metre sırtta dördüncü, Gökçe Taş'ın da 100 metre sırtta ikinci ve 50 metre kelebekte dördüncü olarak yarışmaları tamamladığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen okul müdürü Aysun Yiğitsoy, akademik başarı gibi sportif ve kültürel başarıların da öğrencilerin geleceği açısından önemli olduğunu kaydetti.

-Zeytin Dalı Harekatı

Edirne Mimar Sinan Vakfı üyelerinin harekatın zaferle sonuçlanması için umre ziyaretinde dua ettiği bildirildi.

Edirne Mimar Sinan Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekatının zaferle sonuçlanması için umre ziyaretindeki Edirneliler dua etti.

Umre ziyareti için kutsal topraklarda bulunan Edirne Mimar Sinan Vakfı Kurucu Başkanı Hasan Gümüş ve beraberindeki Edirneliler, Medine'de Mescid-i Nebevi ve Uhud Şehitliğinde Fetih Suresi okuyarak kahraman Mehmetçiğin muzaffer olması için toplu olarak dua etti.

Kaynak: AA / Güncel

Bahçeşehir Politika Güncel Haberler

title