Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Avrupa ve Balkan Roman Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Keskin, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen'i ziyaret etti.

Avrupa ve Balkan Roman Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Keskin, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen'i ziyaret etti.

Başkan İşbilen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Keskin'e çalışmalarında başarı diledi.

Keskin de Romanların sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yaptıklarını belirterek İşbilen'e teşekkür etti.

Lalapaşa'da devam eden doğalgaz çalışması

GAZDAŞ Edirne İşletme Müdürü Cumhur Pekdemir, Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah'ı ziyaret etti.

Ziyarette, ilçede devam eden doğalgaz çalışmaları konuşuldu.

Başkan Şahinşah, doğalgazın ilçeye kısa sürede gelmesi için çalıştıklarını belirterek katkılarından dolayı Pekdemir'e teşekkür etti.

Pekdemir de Şahinşah'a çalışmalarında başarı diledi.

Havsa Belediyesi'nden "Whatsapp İletişim Hattı"

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, belediye bünyesinde "WhatsApp İletişim Hattı" kurulduğunu bildirdi.

Başkan Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, hizmete giren sistem sayesinde vatandaşların ilçeye dair yaşadıkları sorunları WhatsApp uygulaması üzerinden kolayca belediyeye ulaştırabileceklerini belirtti.

Belediye olarak yeni teknolojilere ayak uydurduklarını belirten Tekin, şunları kaydetti:

"Havsa Belediyesi olarak biz de günümüz teknolojisine uygun olarak hareket etmeye özen gösteriyoruz. Tüm birimlerimizi adım adım teknolojiye entegre ediyoruz. Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte birçok uygulama vasıtasıyla hayatımız kolaylaşmış durumda. İletişimin önemli bir ayağı haline gelen WhatsApp uygulamasını Havsa Belediyesi olarak devreye aldık. Vatandaşlarımız belediyecilik hizmetleriyle ilgili sorunları buradan iletebilir.

Bu sayede hızlı ve etkin sonuçlar elde edilebilecek. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, hizmetlerimizde vatandaş memnuniyetini ön planda tutuyor, halkın yönetime katılımının artırılması amacıyla uygulama alanlarını genişletiyoruz.

Vatandaşlarımızın Belediyecilik hizmetleri ile ilgili soru, görüş, şikayet ve önerilerini iletebilmeleri için akıllı mobil cihazlarda kullanılan "WhatsApp" uygulaması üzerinden oluşturulan 0 530 304 90 29 numaralı iletişim hattımız 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olacak."

Kaynak: AA / Güncel

Whatsapp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title