Haberler

Edirne'de Yapılması Planlanan Roman Konutları

TOKİ Tarafında Edirne ve İlçelerinde Roman Vatandaşlara Yönelik Yapılacak Konutların İhalelerinin Eylül Ayında İhale Edileceği Bildirildi

TOKİ tarafında Edirne ve ilçelerinde Roman vatandaşlara yönelik yapılacak konutların ihalelerinin Eylül ayında ihale edileceği bildirildi.

AK Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak, yaptığı yazılı açıklamada, Edirne'ye TOKİ çalışmalarının getirilmesi yönündeki çabaları ve ısrarlı takipleri sonucunda, TOKİ tarafından Edirne-Merkez Fırınlarsırtı 368 Adet konut ve sosyal donatı ile adaiçi ve genel altyapı ve çevre düzenleme inşaat işi, Enez'de 120 Roman konutu ve 1 Adet sosyal donatı, Havsa'da 72 Roman konutu, Lalapaşa'da 72 Roman konutu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işinin ihalelerinin 6 eylül tarihinde yapılacağını belirtti.

Budak, ayrıca, Keşan'da yoksul ve Roman vatandaşlara yönelik olarak yapılacak 428'i yoksul konut ve 300'ü Roman konutları olmak üzere toplam 728 adet konut, 1 sosyal tesis, 1 ticaret merkezi, 1 ilköğretim okulu, 1 cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işinin ihalesinin 27 eylül, İpsala ilçesinde 192 Roman konutu, 1'er adet sosyal tesis ve büfe, ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesinin de 24 eylül tarihinde ihale edileceğini kaydetti.

Budak, 'TOKİ çalışmalarının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

(RC-ÜNS) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title