Haberler

Edirne'de Trafik Kazası: 2 Ölü

Edirne'de Bir Otomobil ile Tır'ın Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında Otomobilde Bulunan 2 Kişi Hayatını Kaybetti. Kazadan Yara Almadan Kurtulan Tır Sürücüsü, Fotoğraf Makinasını Alarak Kazayı Görüntüledi.

Edirne'de bir otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Kazadan yara almadan kurtulan TIR sürücüsü, fotoğraf makinasını alarak kazayı görüntüledi.

Edinilen bilgiye göre, Lalapaşa'dan Edirne istikametine giden Emrullah Ocak'ın (39) kullandığı 22 HS 147 plakalı otomobil, Lalapa-Süloğlu kavşağında karşı şeride geçerek Hamzabeyli Sınır Kapısı'na giden Macar uyruklu Labant Atilla yönetimindeki FZN 167 Macaristan plakalı TIR'a çarptı. Çarpışmanın etkisi ile TIR ve otomobil 100 metre sürüklendikten sonra yol kenarında bulunan tarlaya uçtu. Kazada otomobilde bulunan Emrullah Ocak ve İlker Demiray (31) hayatını kaybetti. Kaza haberini aldıktan sonra olay yerine gelen Edirne Arama Kurtarma Derneği (EDAK), İtfaiye ve Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaza Kırım Ekibi uzun uğraşlar sonucu özel otomobili keserek cesetleri çıkarabildi. Olay yerine ilk gelen sağlık ekipleri, araçta sıkışan şahıslara müdahele ettiyse de başarılı olamadı. Bataklığa dönen kaza mahallinde çamurla boğuşmak zorunda kalan doktorun ayakkabıları çamurda kalınca, doktor yalın ayak görev yaptı. Çizmeleri ile olay yerine gelen bir itfaiye eri de saplandığı çamur deryasından çıkamayınca elleri ile çamurları kazdı ve kendini kurtardı.

Kazada hayatını kaybeden şahıslar ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı haber aldıktan sonra olay yerine gelen ölen şahısların yakınları ise sinir kırizleri geçirdi. Olayla ilgili TIR sürücüsü, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(İA-AS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title