Haberler

Edirne'de Pompalı Dehşet, Karı-koca ve Bebeği Öldürüp Kaçtı

Edirne'de Romanların yaşadığı Menzilahır Mahallesi'nde henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi pompalı tüfekle girdiği evde 31 yaşındaki Salih, eşi Hanife ve 2 yaşındaki çocukları Elena Mal'ı öldürdükten sonra kaçtı.

Saldırıda evde bulunan Mal çiftinin diğer 2 çocuğu ise ölü taklidi yaparak kurtuldu.

Olay, 02.30 sıralarında Menzilahır Mahallesi, Noktacı Cami Sokak üzerindeki evde meydana geldi. Henüz kimliği tespit edilemeyen saldırgan elindeki pompalı tüfekle eve girip karşılaştığı Salih Mal, eşi Hanife ve 2 yaşındaki kızları Elena'ya rastgele ateş açtı. Evde bulunan Salih ve Hanife Mal çiftinin diğer 2 çocuğu ise iddiaya göre ölü taklidi yaparak saldırıdan sağ olarak kurtuldu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, komşuların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri Salih ve eşi Hanife Mal ile 2 yaşındaki kızları Elena'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Salih, Hanife ile Elena Mal'ın cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olayın ardından kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title