Haberler

Son dakika haber! Silahla yaralama şüphelisinin evinden atılan okul çantasından uyuşturucu çıktı

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberi... Edirne'nin Keşan ilçesinde silahla yaralama şüphelisinin evine giden ekipler, pencereden dışarı atılan okul çantasında uyuşturucu buldu.

Edirne'nin Keşan ilçesinde silahla yaralama şüphelisinin evine giden ekipler, pencereden dışarı atılan okul çantasında uyuşturucu buldu. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Keşan'da silahla yaralama olayına karıştığını belirlenen Y.A.'nın evine Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri arama yapmak üzere gitti. Alınan arama kararı doğrultusunda Yeni Mescit Mahallesi'nde bulunan eve gelen ekipler, o sırada evin penceresinden dışarı bir çanta atıldığını fark etti.

Yere düşen çantayı alan polis, içinde çok sayıda uyuşturucu madde olduğunu fark etti ve çantayı muhafaza altına aldı.

Şüphelilerin dışarı attığı okul çantasını arayan ekipler, 13 poşette 681,34 gram eroin, 2 poşette 51,84 gram metamfetamin ele geçirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan B.G., Y.A. ve E.A.'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.G. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, diğer kişiler ise serbest bırakıldı.

Olay

Yenimescit Mahallesi Kayalıdere Caddesi ve Erdemir Sokak kesişiminde bulunan terzi dükkanına silahlı saldırıda bulunuldu. Terzi dükkanı olarak kiralanan işyerinin şüpheli tarafından tahliye edilmemesinden kaynaklandığı anlaşılan olay sonucu meydana gelen saldırıda E.A. ve F.A. bacaklarından yaralandı. Yapılan olay yeri inceleme çalışmalarında 2 adet boş av tüfeği kartuşu ile 2 adet patlamamış fişek ele geçirildi.

Silahla yaralanan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, olayda hafif yaralanan F.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı E.A.'nın ise sağ ayak diz kapağı altından bacağının kesildiği öğrenildi.

Meydana gelen olayla ilgili inceleme yapan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin E.D., O.T., B.G., A.K. ve suça sürüklenen çocuk Y.A. olduğunu tespit etti. Şüpheliler, 1 tabanca ve av tüfeği ile yakalanırken, olayın azmettiricisinin O.D. olduğu bilgisine ulaşıldı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli O.D. savcılık ifadesi ardından serbest kalırken, O.T., E.D., B.G., A.K. ve Y.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, Y.A.'nın ikametinde yapılan aramada, 680 gram eroin, 50 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Y.A. ile eroin ve metamfetamin maddesinin sahibi olduğu iddia edilen B.G. hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adli işlem başlatıldı, konu ile ilgili Y.A. adli kontrol şartıyla serbest kaldı. B.G. ise 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hisarcık Edirne Keşan Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title