Haberler

Edin Visca'dan Ayrılık Sinyali

Medipol Başakşehir'in Bosna Hersekli futbolcusu Edin Visca, bu yaz takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Medipol Başakşehir'in Bosna Hersekli futbolcusu Edin Visca, bu yaz takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Visca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hakkındaki transfer iddialarını değerlendirdi.

Medipol Başakşehir'de altı sezonun ardından yeni bir meydan okuma arayışı için zamanın geldiğini belirten Visca, "Her ne kadar Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı elde etmiş ve Başakşehir'de harika günler geçirmiş olsam da hayatımda ve kariyerimde yenilik için zamanın geldiğini düşünüyorum." dedi.

Kariyerine hangi takımda devam etmek istediği konusunda ise Visca, "Bazı isteklerim var ancak şimdilik bu sır olarak kalsın. Ama şunu söyleyebilirim ki Türkiye'nin en büyük takımlarına transfer olmaya asla itiraz etmem." diye konuştu.

Visca, menajerlerine güveninin tam olduğunu belirterek, "Onlar benim için her zaman en iyisini yaptı. Dolayısıyla kimle anlaşırlarsa anlaşsınlar yanlış yapmayacaklardır." ifadesini kullandı.

Bosna Hersek'in Zeljeznicar takımından 2011'de Medipol Başakşehir'e transfer olan Visca'nın 2020 yılına kadar kulüple sözleşmesi bulunuyor. Orta sahanın sağında oynayan Visca, 2016-2017 sezonunda 43 resmi maçta forma giydi ve 10 gol attı.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title