Haberler

Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Başkan Kurt'u Ziyaret Etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, demokratik kitle örgütleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Son olarak Başkan Kurt'u Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu ziyaret etti. Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarete Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Asiye Meriç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Kurt'a Eskişehir ve Odunpazarı için gerçekleştirdiği projeler için teşekkür eden Meriç, Odunpazarı Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. Odunpazarı Belediyesi'nin katılımcı, şeffaf ve sosyal demokrat bir yönetim anlayışı ile yönetildiğine dikkat çeken Meriç, "Bu anlayışı Odunpazarı Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalarda ve projelerde görebiliyorsunuz. Örneğin Halk Market uygulaması Türkiye'ye örnek olan bir uygulama. Ben tekrar Başkan Kurt'a Eskişehir ve Odunpazarı için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu'na ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kurt, demokratik kitle örgütlerinin demokrasilerin temelini oluşturduğunu kaydetti. Bu nedenle de Odunpazarı Belediyesi olarak demokratik kitle örgütleri ile çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Kurt, Meriç ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Odunpazarı Belediyesi Kazım Kurt Eskişehir Meriç Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title