Haberler

Eczacılardan Başkan Batur'a Teşekkür

SGK bilgilendirme toplantılarının sonuncusunu Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştiren İzmir Eczacılar Odası, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’a katkılarından dolayı plaket verdi.

SGK bilgilendirme toplantılarının sonuncusunu Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştiren İzmir Eczacılar Odası, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'a katkılarından dolayı plaket verdi. Narlıdere AKM tiyatro salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürü Engin Bilgili, İzmir Eczacılar Odası Başkanı Tuncay Sayılkan, sorumlu eczacı ve oda yöneticileri katıldı.

SUT değişiklikleri, kesinti ve iade işlemleri gibi SGK uygulamalarını konu alan bilgilendirme toplantısında bir konuşma yapan İzmir Eczacılar Odası Başkanı Tuncay Sayılkan; 'O bizler için ailemizin başkanı' diyerek sözlerine başladı. Sayılkan "Seçim koşuşturması içerisinde biz eczacılara vakit ayırarak aramıza katılan ve ne zaman bir yardıma ihtiyacımız olsa koşulsuz yardıma koşan Narlıdere Belediye Başkanımız Abdül Batur'a eczacı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

İzmir Eczacılar odası başkanı Tuncay Sayılkan, Eczacılara verdiği desteklerden dolayı Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'a bir plaket verdi.

Plaket takdiminin sonrasında bir konuşma yapan Abdül Batur, ülkenin çok önemli bir süreçten geçtiğini ve herkese bir görev düştüğünü söyledi. Batur "Bugün burada eczacılarımızın SGK ile birlikte gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısı dolayısıyla bir aradayız. Çok önemli bilgilerin paylaşılacağı bu toplantını çok verimli geçmesini temenni ediyorum. Hazır siz değerli eczacılarımızı bir arada bulmuşken bunu belirtmeden geçemeyeceğim. Eczacılarımız ülkemizin en önemli meslek gruplarından bir tanesi, yüzleri aydınlığa dönük eczacı kardeşlerimizin 30 Mart'ta ülkemizin geleceğine yönelik kararları verirken, demokrasiden yana ve İzmir'e yakışan bir şekilde bu kararı vereceğine inanıyorum. İzmir'in ilacı siz demokratik ve özgürlükçü çağdaş İzmirlilerin elinde" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Abdül Batur Narlıdere İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title