Haberler

Eczacıbaşı Zentıva, Grupo 2002 Marcıa'yı Yenmek İstiyor

Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Mücadele Eden Eczacıbaşı Zentiva, İkinci Maçını Kendi Evinde İspanya'nın Grupo 2002 Murcia Takımı ile Yapacak.

Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele eden Eczacıbaşı Zentiva, ikinci maçını kendi evinde İspanya'nın Grupo 2002 Murcia takımı ile yapacak.

Eczacıbaşı Zentiva A Bayan Voleybol Takımı, yarın oynayacakları Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında, Avrupa'nın güçlü takımlarından Grupo 2002 Murcia ile karşılaşacak. Eczacıbaşı Spor Salonu'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak. Eczacıbaşı Zentiva Takımı Antrenörü Giuseppe Cuccarini, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak galip gelmek istediklerini belirterek, "Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde güçlü rakiplerle mücadele ediyoruz. İtalya deplasmanındaki ilk maçta yenildik, ancak

ikinci maçımızı kendi evimizde İspanya ile yapacağız. Rakibimiz Murcia, Oliveira Walewska, Helia Souza 'Fofao', Jaqueline Carvalho (Brezilya), Sofia Arimattei, Isabella Zilio (İtalya), Malgorzata Glinka (Polonya) ve Priscilla Rivera (Domink) olmak üzere, 12 oyuncusunun 7'si yabancı olan güçlü bir takım. Ancak takımımıza güveniyoruz. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak, galip gelmek istiyoruz" dedi.

Menajer Selcan Teoman ise, "Türkiye ve Avrupa Ligi'nde yoğun bir maç trafiğimiz oldu. Türkiye Ligi'nde üçte üç yaptık, Avrupa'daki ilk maçımızı kaybettik. Her geçen gün daha iyi bir grafik sergileyeceğimize inanıyoruz" dedi.

Teoman, yarın Grupo 2002 Murcia maçına tüm voleybolseverleri beklediklerini ve maçlarda giriş ücreti almadıklarını söyledi.

(İY-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title