Haberler

Eczacıbaşı, Pesaro'yu Hedefliyor

Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele eden Eczacıbaşı Bayan Voleybol Takımı, yarın İtalya Takımı Scavolini Pesaro'yla karşılaşacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Scavolini Pesaro'yu favori gördüklerini belirten Eczacıbaşı Teknik Direktörü Marco Aurelio Motta, "Güçlü bir ekip olan Scavolini Pesaro'yu yenmek kolay olmayacak. Ancak tecrübeli İtalya Takımı'nı yenerek grubumuzda ikinci sıraya çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Son iki maçını oynamamış olmasına karşın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin yeni statüsüne göre 12 takımlı play-off grubuna kalmaya çok yakın olan Eczacıbaşı, iki galibiyet, iki mağlubiyetle ilk üç takım arasında, averaj farkıyla 3. sırada yer alıyor.

İtalya ile deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-1 kaybeden Eczacıbaşı, yarın ilk maçın rövanşı için karşılaşacak. Eczacıbaşı, gruptaki son maçını 16 Ocak'ta, deplasmanda, Avusturya Takımı SVS Post Schwechat ile oynayacak. Eczacıbaşı Spor Salonu'ndaki maç saat 17:00'de başlayacak ve D Spor'dan canlı yayınlanacak.

İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title