Haberler

Eczacıbaşı Bayan Voleybolcularından Anlamlı Davranış

Türkiye Bayanlar Voleybol Birinci Ligi Temsilcilerinden Eczacıbaşı Bayan Voleybol Takımı Oyuncuları ve Teknik Heyeti, Engelliler Yararına Gerçekleştirilen Bir Organizasyonda Tırmanış Duvarına Tırmandı.

Türkiye Bayanlar Voleybol Birinci Ligi temsilcilerinden Eczacıbaşı Bayan Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti, engelliler yararına gerçekleştirilen bir organizasyonda tırmanış duvarına tırmandı.

Zeytinburnu'nda Olivium Outlet Center'da, Alternatif Yaşam Derneği (AYDER) için gerçekleştirilen organizasyona antrenörleriyle birlikte gelen oyuncular, böyle anlamlı bir sosyal yardım etkinliğinde bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Oyuncular, tırmanışın ardından derneğe bağış toplanması amacıyla takım kartpostallarını imzaladı. Organizasyona ilginin az olduğu görüldü. Alışveriş merkezine kurulan özel tırmanma duvarının 6 aylık gelirinin de AYDER'e bağışlanacağı öğrenildi.

(İK-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title