Haberler

Ecertaş: "Ak Parti Gençlik Kolları'nda Yüzde 60'tan Fazla Yenilenme Olacak"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "AK Parti Gençlik Kolları olarak kongrelerimizi en kısa süre içinde tamamlayıp, 2019 seçimleri için daha güçlü, daha dinamik ve daha enerjik bir kadro ile yola devam edeceğiz." dedi.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığının ev sahipliğinde Başiskele ilçesinde düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları Marmara Bölge toplantısında konuşan Ecertaş, toplantının gündeminde kongre süreçlerinin olduğunu söyledi.

Ecertaş, 2019 seçimlerine hazırlık olarak AK Parti'nin olağan kongre sürecine girdiğini, bu sürecin AK Parti açısından çok büyük önem taşıdığını belirterek, "AK Parti Gençlik Kolları olarak bizler de ana kademelerimizin kongre süreçlerini takiben kendi kongrelerimizi tamamlayacağız. Toplantıda illerimizin ve ilçelerimizin durumlarını masaya yatırıp, istişare edeceğiz. Delege seçimi sürecinden beldelere, ilçelere ve illere tüm kongre sürecini tartışacağız." diye konuştu.

-"2019 seçimlerine enerjik bir kadro ile devam edeceğiz"

Dün, AK Parti'nin Türkiye genelinde ilçe delege seçimlerinin yapıldığını hatırlatan Ecertaş, gençlik kolları olarak kendilerinin de delege seçim sürecini başlattıklarını ve önümüzdeki haftaya kadar bitirmiş olacaklarını ifade etti.

AK Parti'nin kurumsal ve güçlü yapısının disiplinden geldiğini vurgulayan Ecertaş, "Bizler hepimiz bu kurumsal bütünlüğün parçasıyız. AK Parti Gençlik Kolları olarak kongrelerimizi en kısa süre içinde tamamlayıp, 2019 seçimleri için daha güçlü, daha dinamik ve daha enerjik bir kadro ile yola devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

-"Yüzde 60 yenilenme olur"

Ecertaş, bir gazetecinin gençlik kollarında yenilenme olup olmayacağına yönelik sorusu üzerine, şunları kaydetti:

"Gençlik kollarında yenilenme zaten doğanın gereği olarak oluyor. 30 yaş sınırını geçtikten sonra doğal olarak yenileniyoruz. Yüzde 50'den fazlası zaten 30 yaşını geçmiş olur her zaman. AK Parti Gençlik Kolları'nda yüzde 60'tan fazla yenilenme olacak. 919 ilçe başkanımız var. 450 belde başkanımız var. Mahallelerimiz dahil, yaklaşık 110 bini bulan aktif teşkilat çalışanımız, 1 milyon 600 bin üyemiz var. Kongre sürecinde, Gençlik Kolları yönetim kurullarımızda 18-25 arasında 400 arkadaşımız var. Hedefimiz bunu daha da arttırmaktır. AK Parti artık 17'nci senesine giriyor. Bu kurumsallığı aynı güçte devam ettirebilmek açısından hem yenilenme hem de tazelenme önemli. Devam edecek arkadaşlarımız için de kongre bir tazelenme sürecidir. Sayın Cumhurbaşkanımızdan, sayın Başbakanımızdan ve parti büyüklerimizden bunları pratik olarak öğrenmiş oluyoruz. Bunlar bizim daha aktif, daha dinamik çalışmamıza vesile olacaktır."

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, perşembe günü Malatya'da, Doğu ve Güneydoğu, önümüzdeki hafta sonu da Ege ve Akdeniz bölgemizde toplantı yapacaklarını, böylelikle 81 ildeki toplantıları tamamlamış olacaklarını dile getirerek, 13 ilin gençlik kolu başkanının katıldığı toplantıya ev sahipliği yaptığı için AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'a teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title