Haberler

Ecem'in Ölümünde Şok Gelişme

Güncelleme:

14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi E. Ç.'nin erkek arkadaşının gözü önünde kendini uçurumdan attığı iddia edildi.Şahintepe'de, bir uçurumun altında cansız bedeni bulunan intihar ettiği ileri sürülen E. Ç'nin erkek arkadaşının gözü önünde canına kıydığı ileri sürüldü.

E. Ç'nin esrarengiz ölümünü soruşturan polis, E. Ç'nin üç arkadaşının ifadesine başvurdu. Edinilen bilgiye göre E. Ç'nin erkek arkadaşı B. A. ifadesinde olayı şöyle anlattı: "Uçurumun kenarına geldiğimizde kendisini atmak istediğini fark edince onu tutup geri çektim. Ancak biraz yürüdükten sonra elimden kurtularak kendini attı" dedi. B. A. ifadesinin devamında da şöyle konuştu, "E. Ç. ile 2 ay önce facebook'dan tanıştık. Çıkma teklifimi kabul etti. İki kez buluştuk. En son olay günü buluştuk. Aşık Veysel Mahallesi'nde bulunan uçurumun oraya gittik. Ailesinden çok çok şikayet ediyordu. Babası gezmesine izin vermiyordu. Hep bu şekilde babasından şikayetçiydi. Uçurumun oraya geldiğimizde birden kendini atmak istedi. Durumu fark ettiğimde onu tutarak geri çektim. Tam geri dönerken birden elimden kurtularak geri koştu ve kendini uçurumdan attı." Öğrenildiğine göre polis ayrıca E. Ç'nin diğer arkadaşlarının da ifadesine başvurdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title