Haberler

Ece Üner, Reytinglerde 12 Yıldır Haber Sunan Nazlı Çelik'i 1 Ayda Geçti

Güncelleme:

1 ay önce Show TV ana haberin başına getirilen Ece Üner, Star TV'de 12 yıldır ana haber sunuculuğu yapan Nazlı Çelik'i geçti. Üner, reytinglerde büyük bir başarı yakaladı.

Show TV ana haber sunuculuğunu Jülide Ateş'ten devralan Ece Üner büyük bir başarı yakalayarak Fatih Portakal'dan sonra en çok izlenen isim oldu. Üner en büyük rakibi Nazlı Çelik'i geride bıraktı.

NAZLI ÇELİK, ECE ÜNER'İN GERİSİNDE KALDI

12 yıldır Star TV'de olan Nazlı Çelik, reytinglerde bir türlü istediği başarıyı yakalayamadı. Nazlı Çelik, 14. sırada yer alırken Ece Üner 8. sıraya yerleşti. Fox TV ekranlarının başarılı sunucusu Fatih Portakal ise yine en çok izlenen isim oldu.

İşte reyting listesi:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Portakal Nazlı Çelik Ece Üner Star TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

ÇINAR:

haber denince sayın FATİH PORTAKAL USTUNE YOK YALAKALIK BİLMEZ TARAFSIZ doğru haber sunan tek adam ustune tanımam

11
13
yanıtYanıtla
anti emperyalist:

bazen de yanlı(chp yanlısı) oluyor o da yanlış

yanıt6
yanıt0
hiç gülesim yoktu qk:

puhahahahahahahaha

yanıt4
yanıt3
pabucun teki:

NAZLI ÇELİK DURUŞUYLA DÜŞÜNCESİYLE REYTİNGLERDE OLMASA BİLE BU MİLLETİN KALBİNDE ZİRVEDE YER ALIYOR.

20
1
yanıtYanıtla
tveditmen:

reytıng düzgün-yaygın yapılmışsa , milletin kalbini gösterebilir. . kanal da önemli, janjanlı olanlar yukarda oluyor. .

yanıt0
yanıt0
kısaca ht:

HABER DEGİLKİ BUNLARIN SUNDUKLARI MAGAZİN FATİH PORTAKAL VARKEN BUNLARDAN Bİ YOL OLMAZ

9
12
yanıtYanıtla
Melo:

yalan dolan haberler izlemeye devam et sen :S

yanıt3
yanıt5
KISACA HT:

MELOOO MEEEELO KOYUNLUGA DEVAM :)

yanıt0
yanıt1
mhp:

nazlı çelik milliyetçi tutumu zorunuza gitmiş olacakki karalama kampanyasının içindesiniz. böyle yürekli bayanların ekranda olması zorunuza gidiyor sanırım.

16
1
yanıtYanıtla
rejimen:

kadını politize edip de, raytıngı düşürme kardeş. . . spikerin tavrı-konuşması-yorumu-tipi-vs önemli. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title